Witte Smart Home Beveiliging Alarmhub 2 plus alarmsysteem zonder camera - Cijferpaneel - Melding via app, SMS en oproep - Uitbreidbaar - Thuis zone - Vertragingstijd - SIM kaart - RFID tag

179,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart Zwart met witte sensoren sensoren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Smart Home Beveiliging Alarmhub 2 plus alarmsysteem zonder camera - Cijferpaneel - Melding via app, SMS en oproep - Uitbreidbaar - Thuis zone - Vertragingstijd - SIM kaart - RFID tag

Wil jij optimale smart home beveiliging met een betrouwbaar en gemakkelijk alarmsysteem? Dan is dit Alarmhub 2 systeem dé oplossing! Alarmhub is een slim basisstation voor alle sensoren en afstandsbedieningen met eindeloze mogelijkheden. Bij een alarmmelding ontvang je een smartphone melding en kun je (indien gewenst) gebeld worden of een SMS ontvangen. Het alarm in en uit schakelen gaat eenvoudig met een cijfercode, RFID tag, afstandsbediening of (automatisch) via de app! Valt je wifi op stroom uit? Dan schakelt dit systeem automatisch over op de back up batterij en ontvang je alarmmeldingen via je GSM of SMS. Zo behoud je altijd optimale veiligheid en controle.

-Slim, draadloos alarmsysteem met Wifi, GSM en SMS
-Zonder abonnement
-Thuis modus (aparte zone met sensoren)
-Smartphone melding, SMS en beloproep bij alarm, stroom of wifiuitval
-24 uur back up batterij en sabotagealarm
-Ingebouwde Sirene en intercom
-Tijdschema’s instellen
-In/uit schakelen met RFID tag, Cijfercode, Afstandsbediening, spraak of (automatisch) via app
-Smart Home via Google home, Amazon Alexa en IFTTT koppeling
-Werkt ook zonder internet
-Deskundige klantenservice en Installatieservice
-Uit te breiden met sensoren, camera’s, smart home of slimme deurbellen

Waarschuwt bij inbraak
Met de verschillende sensoren worden er bewegingen in huis herkent. Beweegt er iets terwijl niemand thuis zou moeten zijn? Dan slaat Smart Home Beveiliging alarm.

Stelt iedereen op de hoogte
Bij inbraak zal er niet alleen een sirene afgaan, maar jij en andere worden gewaarschuwd. Het huis beschermen tegen brand en inbraak is makkelijker dan ooit.

Geschikt voor middelgrote ruimtes
Het plus pakket is voor de middel grote objecten. Het systeem is natuurlijk aan te vullen met onze accessoires.

Altijd verbonden met je mobiel
Dit systeem stuurt jouw en andere gebruikers alarmmeldingen, SMS berichten of belt als het alarm afgaat. Je weet dan direct wat er gebeurt. Je beheert en bedient het alarm eenvoudig met de app, Waar je ook bent.

Werkt draadloos op wifi en GSM
Het systeem is met wifi of GSM verbonden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte als er iets aan de hand is, ook als je niet thuis bent. Als het wifi signaal wegvalt blijft het systeem ook zijn werk doen.

Makkelijk te bedienen
Met de afstandsbediening, de cijfercode of de RFID tag zet je het alarm in een handomdraai aan en uit. Dit kan natuurlijk ook met onze app. De RFID tag en de Afstandsbediening kan handig aan de sleutelbos.

Werkt met huisdieren
De sensoren zijn diervriendelijk. Honden en katten worden niet gezien als inbreker. De gevoeligheid kan ingesteld worden van de bewegingsdetectie.

Sabotage alarm
Het systeem is beveiligd voor inbrekers die het systeem willen ontregelen of uitschakelen. De sirene zal klinken en alarmmeldingen zullen worden verstuurt bij (poging tot) ontregeling.

Snel en makkelijk te installeren
De losse sensoren werken draadloos en zijn eenvoudig te installeren. De sensoren worden geleverd met plakstrips. Binnen 30 minuten is het hele huis beveiligd. Toch uw systeem door ons laten installeren? Gebruik onze installatieservice.

Thuis modus
Je kunt sensoren instellen in de aparte ‘thuis zone’. Deze zone kun je activeren als je thuis bent. Wanneer u de thuis modus activeert, zijn alleen de sensoren in de ingestelde zone actief. Zo heeft u ook een gerust gevoel als u thuis bent of slaapt.

Naar wens uit te breiden
Breidt het systeem uit met meer sensoren, camera’s, slimme rookmelder of onze slimme deurbel! Alles werkt met elkaar samen.

Reservebatterij
Valt het stroom uit? Geen zorgen! Alarmhub 2 gaat automatisch over op de back up batterij. Het systeem blijft zijn werk doen.

Zonder abonnement
Alarmhub is een eenmalige aanschaf. We geven levenslange garantie op de software 2 jaar fabrieksgarantie. Bespaar op de hoge kosten van een traditioneel alarmsysteem.

Werkt op standaard batterijen
De meegeleverde batterijen gaan ongeveer een jaar mee. We maken gebruik van AA, AAA en 9V batterijen. Die zijn zelf eenvoudig te vervangen.

Smart Home Koppeling
Koppel dit systeem aan spraakbesturing via Google Assistant of Alexa. Schakel het systeem automatisch via ingestelde regels (IFTTT). Combineer met onze andere smart home producten zoals deurbellen, slimme stekkers of slimme lampen.

Combineer met verlichting
Dit systeem is ook te combineren met Smart Led verlichting! Hierdoor kunnen lampen rood knipperen bij een alarm of kan er een aanwezigheidslamp op afstand aangezet worden zodat het net lijkt alsof er iemand thuis is.

Hoe wordt Smart Home Beveiliging gebruikt?
Makkelijk bedienen met app en afstandsbediening
Smart Home Beveiliging kan eenvoudig via de app en via afstandsbediening worden ingeschakeld en uitgeschakeld. Via de app kunt u kunt toevoegen wie er gewaarschuwd moet worden bij inbraak of brand. Ook kunt u het systeem op een tijdschema instellen.

U bepaalt wie het alarm mag bedienen
In een handomdraai geeft u gezinsleden toegang tot het alarm. Zij kunnen de app dan ook installeren en Smart Home Beveiliging via hun eigen mobiele telefoon bedienen.

Hoe werkt een alarmmelding?
1. Een sensor detecteert onraad
Beweging of infrarood
2. Sirene gaat af
Bewijsmateriaal en schrik inbrekers af
3. Wordt gebeld en ontvang alarmmelding
Op smartphone en/of tablet
4. Gebruikers zien wat er gebeurt en ondernemen actie
Schakel hulpdiensten of buren in

Wat zit er in mijn pakket?
1 x Alarmhub 2 met sirene t.w.v. 99 euro
2 x Deur-/raamsensor t.w.v. 50 euro
2 x RFID tag t.w.v. 24 euro
2 x Afstandsbediening t.w.v. 38 euro
2 x Alarmsticker t.w.v. 3.90 euro
1 x Handleiding
1 x Montagematerialen Over Smart Home Beveiliging
Wij willen zo veel mogelijk inbraken voorkomen en mensen een veilig gevoel geven. Ook vinden wij dat beveiliging voor iedereen toegankelijk en niet duur moet zijn. Doordat wij gebruik maken van een nieuwe slimme techniek waar je zelf de veiligheid en controle behoudt, heb je geen abonnementskosten, altijd bewijsmateriaal en geen dure aanschafkosten.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zijn woning met een gerust gevoel kan achterlaten. We hanteren verschillende soorten beveiliging voor verschillende omgevingen, uit te breiden met losse accessoires en producten. Onze producten, handleidingen, klantenservice en installatieservice zijn volledig Nederlandstalig.