Zilveren Deurbel met camera, 2 draads, 7″ touch scherm, RFID tags | Philips WelcomeEye Touch – DES 9700 VDP - Doorsafe 8231

369,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Deurbel met camera, 2 draads, 7″ touch scherm, RFID tags | Philips WelcomeEye Touch – DES 9700 VDP - Doorsafe 8231

De bedrade camera deurbel Philips Welcome Eye Compact maakt vanaf het 7 inch touch kleurenscherm met een 2 aderige draad verbinding met de camera deurbel.

Nadat iemand aanbelt is er direct op het scherm te zien wie er aanbelt. Door op het scherm de oproep te beantwoorden is het mogelijk om met elkaar te praten.

Er kunnen foto’s of video’s worden gemaakt van wie aanbelt. Er is een melding te zien van het aantal opnames die er gemaakt zijn van gemiste oproepen. Alle opnames worden voorzien van een datum en een tijd.

Er kunnen alleen video’s worden gemaakt als er een micro SD kaart in het scherm gestoken van maximaal 32Gb. Hoe lang de video opname duurt kan worden ingesteld worden o p 10, 20 of 30 sec..

Als er foto’s worden gemaakt worden die worden opgeslagen in het scherm. Hoeveel foto’s er worden gemaakt kan worden ingesteld op 1, 2 of 3. De foto’s kunnen niet van het scherm worden afgehaald.

Als iemand aanbelt dan rinkelt 20 seconden de bel, die in belvolume instelbaar is. Er is een keuze uit 6 verschillende beltonen.

Als u behoefte heeft aan rust, dan is instelbaar dat bijvoorbeeld tussen 23:00 en 8:00 (of elke willekeurige andere start- en eindtijd) er geen beltoon te horen is als iemand aanbelt.

Deze deurbel kan ook werken als een antwoordapparaat! Als iemand aanbelt en u beantwoordt de oproep niet, dan kan er een opgenomen bericht worden afgespeeld, waarin u bijvoorbeeld de aanbeller te vragen om u te bellen op uw mobiele telefoon, of om een boodschap in te spreken in de camera die zal worden opgenomen en die u dan later kunt terugkijken.

Van het beeld op het scherm is de helderheid, het contrast en de kleur in te stellen.

Deze camera deurbel heeft ook een monitoring functie, waarmee je altijd door de camera kunt kijken, of iets kunt zeggen, ook als er niemand heeft aangebeld.

Er loopt dus een 2 aderige draad tussen het scherm en de deurbel. Het scherm is beschermd tegen het verkeerd om aansluiten van de draden op de deurbel, dit maakt de installatie eenvoudig en zonder risico.

Het scherm moet worden voorzien van stroom (24V DC) met de meegeleverde stroomadapter.

Het scherm moet met 2 of 4 schroeven worden opgehangen met de meegeleverde montagebeugel.

De deurbel krijgt via de 2 aderige draad stroom van het scherm. Deze draad wordt niet meegeleverd. De maximale lengte van de draad is 120 meter. Tot 80 meter kunnen de draden 0.75 mm2 dik zijn. Als de draden tussen de 80 en de 120 meter lang zijn dan moet de draad 1.5 mm2 dik zijn.

De deurbel moet worden opgehangen met schroeven.

De deurbel heeft een kijkhoek van 130 graden (dat is 30 graden meer dan de Comfort en Compact) en nachtzicht door LED’s die zichtbaar wit licht geven.

De drukknop op de deurbel is verlicht en kan worden voorzien van een naamplaatje.

De deurbel is redelijk weerbestendig.

Aan de scherm is het niet mogelijk om een bestaande deurbelgong aan te sluiten.

De deurbel is van zwart en zilverkleurig aluminium gemaakt en het scherm van zwart kunstof en aluminium.

Aan de deurbel kunnen maximaal 3 schermen en 1 bewakingscamera worden aangesloten. Als er meerdere schermen zijn aangesloten is het mogelijk om van scherm naar scherm te bellen.

Er kunnen maximaal 2 deurbellen worden aangesloten.

De deurbel is ook te gebruiken voor twee aparte woningen, of een woning en een aparte praktijk, want de deurbelknop is namelijk te splitsen. Je ziet 1 deurbelknop, en normaal is het zo, dat het niet uitmaakt waar je drukt op de deurbelknop, het scherm zal rinkelen. Maar je kunt met de schuifjes achterop de deurbel dit ook veranderen. Dan heeft de deurbel een linker en een rechter kant. Als iemand drukt op de linkerkant van de deurbelknop, dan rinkelt het ene scherm. Drukt iemand op de rechterkant van de knop, dan rinkelt het andere scherm. Maar omdat het 1 knop is, kan dit een beetje verwarrend zijn vinden wij. De truc is om op het papiertje van het naamplaatje in de deurbelknop heel duidelijk te maken dat de knop uit 2 delen bestaat, en dat het uitmaakt of iemand links or rechts drukt.

Door een RFID chip tegen de deurbel te houden kan de aangesloten elektrische deuropener worden geopend. Er kunnen tot 20 RFID chips worden gekoppeld met de deurbel.

Aan de deurbel kunnen maximaal twee elektrische deuropeners van het type arbeidsstroom worden aangesloten bijvoorbeeld een elektrische deuropener en een poort. De deurbel verzorgt alleen de schakeling van het type arbeidsstroom. De elektrische deuropener moet dus zelf in zijn eigen stroom voorzien en dit mag maximaal 12V 1.1 A voor de deuropener en 12V 2A voor de poort zijn.

Er zijn 2 soorten openers mogelijk: Normally Open Locks (Ruststroom=spanningsloos ontgrendeld) of Normally Closed locks (Arbeidsstroom=spanningsloos vergrendeld). Bij Arbeidsstroom krijgt het slot of de poort alleen stroom wanneer de opener open moet gaan. Dit is het meest gebruikelijk. Bij ruststroom valt bij de opener de stroom weg wanneer het slot open moet gaan, dit is bijvoorbeeld een magneetdeuropener.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: