Blaupunkt keypad met RFID-tag KPT-S1

149,95
De beste prijs bij Hashop.nl


Merk:
Categorieën:

Over Blaupunkt keypad met RFID-tag KPT-S1

Zeer eenvoudige bediening van je alarmsysteem: Comfortabel. Zeker. Relaxed.

Schakel je draadloze alarmsysteem nog eenvoudiger in en uit. Met het draadloze keypad van Blaupunkt schakel je met een enkele toetsaanslag of via de meegeleverde NFC-tag je alarmsysteem in, uit of gedeeltelijk in. Bijvoorbeeld voor tijdens je vakantie wanneer vrienden of buren op jouw huis letten: geef ze eenvoudigweg een TAG of een PIN-code. Of voor je hulp in of aan huis. Dankzij de TAG's hoef je geen codes te onthouden of andere mensen jouw code te geven.

Montage tips
Monteer het draadloze keypad bij ingang van je huis, de woonkamer of slaapkamer - afhankelijk van jouw behoeften. Je hebt eenvoudig toegang tot je huis en je verandert de status van het systeem gemakkelijk door een PIN-code in te voeren.
Een keypad bij de ingang wijst op de aanwezigheid van een alarmsysteem en werkt dan ook als een afschrikmiddel voor inbrekers.
Als je voor het slapen gaan een eenvoudige manier zoekt om het alarmsysteem in en uit te schakelen, monteer het keypad dan in je slaapkamer.
De bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

Betrouwbaar en energiezuinig dankzij een aantal slimme opties
Het keypad is energiezuinig -het zet zichzelf in stand-by modus en verbruikt dan geen stroom, zolang je niet op een knop drukt. De al geplaatste lithium batterij heeft een levensduur van ongeveer vier jaar bij normaal gebruik. Het apparaat maakt gebruik van een zogenaamde twee-weg radio-systeem. Het wisselt gegevens met het regelpaneel uit. Als iemand het keypad probeert te manipuleren door middel van geweld, zal de ingebouwde sabotageschakelaar onmiddelijk alarmeren. Je zult dan via SMS of via spraak geïnformeerd worden. Bij een laag batterijniveau waarschuwt het systeem je met behulp van de LED's en via SMS. Het bedieningspaneel heeft een mooi design, is compact gebouwd en is stevig en goed gemaakt.

Geniet van je inbraak-bescherming met het draadloze keypad KPT-S1 - professionele technologie van Blaupunkt.


Kenmerken


Eenvoudig het alarm in en uitschakelen
Gebruik TAGs voor nog meer gemak
Twee-weg radio-systeem: het keypad wisselt gegevens uit met regelpaneel
Sabotagebeveiliging beschermt tegen ongewenste manipulatie
Geleverd met batterij
Lange levensduur van de batterij
Verlicht toetsenpaneel met 16 toetsen
LED indicatie
Geeft aan wanneer de batterij vervangen moet worden

 

Standaard meegeleverd


NFC-tag (2x)
3V batterij
Handleiding