Honeywell elektrisch datadrager schakelaar.inr, datadrager kaart, contactloos

21,49
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Kleur:
Wit

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Honeywell elektrisch datadrager schakelaar.inr, datadrager kaart, contactloos

Contactloze tags voor evohome beveiliging. Raak simpelweg het paneel aan met jouw persoonlijke tag, om het systeem te activeren of te deactiveren.

Kies het alarmsysteem voor jouw woning
Evohome beveiliging is een draadloos beveiligingsysteem, dat je in staat stelt je woning te bekijken en te bedienen. Waar je ook bent. Zo kun je via de app altijd even kijken of alles in orde is. En mocht er iets gebeuren, dan krijg je direct een melding op je smartphone. Je hebt de mogelijkheid om tot 32 componenten uit te breiden. Zo groeit evohome beveiliging moeiteloos met je mee.

Voordelen:
De hele familie zal het eenvoudig vinden om het systeem te activeren en deactiveren. Contactloze tags zijn namelijk de makkelijkste manier om het alarm aan of uit te zetten en ideaal voor kinderen of ouderen. Gewoon de tag tegen de tag-lezer houden. Simpel
en snel.

Wat zit er in de verpakking?
• 4 tags (geel,rood, blauw,zwart )
• Quick start gids
• Veiligheids- en garantiegids.

Jouw connected home
Slimmere woningen zijn connected woningen - geniet van controle en comfort via een enkele toets op je telefoon. Gebruik je smartphone om jouw veiligheid- en verwarmingsysteem te monitoren en te regelen. Wanneer je wilt. Waar je wilt.

Total Connect Comfort app
Total Connect Comfort geeft je de gemoedsrust die je wenst. Omdat je altijd in verbinding blijft met thuis en weet wat er gebeurt. Probeer het vandaag! Download de app en test hem in demo-modus. De app is compatible met iOS 8.0 en hoger en Android 4.1 en hoger.